lakberendező

2004-ben lakberendezési tanulmányaim végeztével ingatlanértékesítőként lehetőségem nyílt arra, hogy kedveszegett lakásvásárlóknak segítsek álmaik otthonának kialakításában, elképzelésében. Millió meg egy fajta térrel, elrendezéssel, furcsa megoldással találkoztam. Mindegyik újabb próba volt a maga nemében és rengeteg tapasztalatot adott. Ekkor értettem meg azt is, hogy milyen fontos az egyén. Hogy mennyire mások az igényeink, a napi rutinjaink, és hogy ezeket lakberendezőként elengedhetetlen szem előtt tartani.

Az értékesítést félretéve lakberendezőként kiváló szakemberekkel kezdtem el dolgozni és beleástam magam a bútorok, használati tárgyak felújításának rejtelmeibe is. A kialakítandó milliőbe rejtett lehetőségeket nem csak egészében kezdtem el látni, hanem apró részleteiben is. Hisz mi teheti környezetünket személyesebbé, mint az, hogy tárgyainkba becsempésszük egyéniségünket? Ez lehet egy új bútordarab, amelybe első látásra beleszeretünk, vagy akár egy egyszerű kiegészítő is, amelyet magunk alakítunk át. “Csináld magad” ötleteim is számos tanácstalan felújítónak hoztak örömet.

A rendelkezésre álló tér esztétikus és funkcionális kialakításában szerezett tapasztalataim nyomán munkámat tovább bővíthettem kirakatok, és rendezvények dekorálásával is, mely ismét új kihívások felé terelt.

Bérczes Réka – Lakberendező

 

Bagossy Péter kivitelező
Gépésztechnikusként végeztem 1994-ben. Hogy gyakorlati ismereteimet bővítsem, műszaki vonalon folytattam pályámat. Különböző területeken is kipróbálhattam magam, így kerültem kapcsolatba a bútorgyártás, belsőépítészet világával. Belecsöppenvén rájöttem, hogy megtaláltam hivatásom, és elhatároztam, hogy a fa megmunkálásával, egyedi bútorok tervezésével, gyártásával, belsőépítészeti tervek kivitelezésével fogok foglalkozni. Kiváló szakemberektől tanultam el a szakma rejtelmeit, és ástam magam egyre mélyebbre a mesterség elsajátításában.

Számos belsőépítész és lakberendező elképzelését valósítottam már meg. Az egyedi ötletek, és új trendek követéséhez a szakterületem is bővült az üveg és fém fával való ötvözésével. Megrendeléseim közt szerepel lakások, házak lakberendezési, belsőépítészeti elemek (beltéri lépcsők, korlátok, konyhabútorok, beépített szekrények, nappali és hálószobai bútorok, stb.) tervezése, gyártása, kivitelezése, valamint közületek, irodák és üzletek kivitelezési munkái. Több éve a Frey Wille üzletlánc megbízásából közreműködök üzleteinek kivitelezési munkálataiban is. Az elmúlt években megbízóim növekvő igényeinek kiszolgálására bővítettem szakterületem a világítástechnika és a szaunatechnika elsajátításával is, így színes szolgáltatáspalettával állok rendelkezésükre.

Bagossy Péter – Bútorasztalos/ Kivitelező