lakberendezésiportfólió

Kellem és báj, elegancia és kreativitás, funkcionalitás és megfizethetőség. Környezetünk úgy hat lelkiállapotunkra, mint az évszakok a természetre. Fontos, hogy feltöltődhessünk, lazíthassunk és létrehozzuk saját mikrovilágunkat. Az otthon megteremtése nem egyszerű, sőt időigényes.

A lakberendezés nem csak a tér rendezését, a színek harmonikus kombinálását, a formák összhangját és az anyagok impozáns egységét jelenti. Ez művészet, alkotás és önkifejezés is egyben.  Képzeljünk el egy tökéletes lakást, tökéletes anyagokkal, tökéletes színvilággal…mindez személytelen tér, ha nincs egységben ízlésünkkel, ha mindennapi rutinjainkat funkciójában nem szolgálja ki és ha hiányzik belőle személyiségünk kifejeződése. Egy tudatosan átgondolt, apró – akár jelentéktelennek tűnő – részleteiben megtervezett, az egyént és helyiség rendeltetését alapul vevő téralkotás nem csupán esztétikai élményt nyújt, de használói számára kényelmes, komfortos, minden igényt kielégítő életteret biztosít.

Hiszem hogy egy belső tér tervezése több annál, mint hogy a lakókörnyezetünket ideálissá, élhetővé tegyük. Az enteriőr-tervezés azt jelenti, hogy egy meglévőt újrafogalmazunk, hogy csoda születhessen.

 

A lakberendezési szolgáltatás menete, árak